Login
OnlineVideos - YouTube
TypeDateMessage
Broken 20.10.2017 16:08 cannot find url
Broken 22.11.2016 23:46 Can not list video history. Says "No videos found"
Broken 20.10.2016 12:45 Most videos No URL??
Broken 30.09.2016 22:14 My subscriptions does not work - displays something!
Broken 20.09.2016 15:28 Last Videos and Watch Later do not work anymore
Broken 20.09.2016 15:27 Subsriptions show something, not my channels
Broken 20.09.2016 09:15 subscriptions is broken. retruns wrong results
Broken 20.09.2016 07:15 subscriptions messed
Broken 18.09.2016 16:20 Livestreams and some videos are not working. It is stuck at 0% and MediaPortal get also stuck after abort the loading procedure.
Broken 14.01.2016 01:11 will not play any video
Broken 15.11.2015 10:48 no url, updated program.and reinstaled it
Broken 14.11.2015 15:37 no url on all videos. ive updated every thing possible and re i
Broken 07.11.2015 19:55 "Related videos" doesn't work (bad request).
Suggestion 01.11.2015 21:55 Good morning, I would appreciate the following sites being added for Australia. ABC www.abc.net.au/tv/iview SBS player.sbs.com.au/programs Yahoo!7 PLUS7 au.tv.yahoo.com/plus7 Fixplay fixplay.ninemsn.com.au TEN ten.com.au/watwch-tv-episodes-online.htm I have looked to see if I can add the sites myself, but no luck. Probably due to old age and treachery. Thanks, John Shaw jdcmshaw@australis.net
Broken 18.09.2015 01:12 doesnt pull through my subscriptions
Broken 17.09.2015 19:27 cannot play any video 'URL not found'
RejectedBroken 01.07.2015 20:59 Site is working, report with logs in forum if you have problems with specific videos.
Broken 18.06.2015 23:40 wont play - no url
Broken 09.05.2015 09:32 not working no video url error
RejectedBroken 07.05.2015 12:58 Update your Site. It is working fine.
Broken 07.05.2015 12:15 Can not opne You Tube videos anmyore.
Suggestion 28.04.2015 00:21 youtube is changing its aoi an the in online videos in each categorie fo youtube a vid is shown that this player will stop working some time soon
Broken 28.12.2014 20:14 FullHD gives no url, other videos 720p max :(
RejectedBroken 18.04.2014 18:37 Youtube works fine. Report Problems in the Forum with Logs.
Broken 30.03.2014 22:30 no urls on every video
Broken 13.03.2014 17:01 no urls are found for all movies
Broken 05.03.2014 20:16 nur fehlerhfte URLs
Broken 05.03.2014 18:52 no url on all videos
Broken 17.01.2014 17:38 no url on lots of videos
Broken 06.12.2013 18:12 subtitel: fungerar varken när den är påsatt eller avstängt! jag tittade på Hedenhös! Jag hittar ingenting i forum heller!
Broken 05.12.2013 20:28 no sound on youtub
RejectedBroken 30.09.2013 17:04 Subscriptions working fine - just tested. You have most likely entered your credentials wrong.
Broken 29.09.2013 13:49 subscriptions error - Exception massage unavailabel
RejectedBroken 22.09.2013 12:19 Subscriptions working fine.
Broken 09.09.2013 14:22 Es werden keine Abbos angezeigt
Broken 23.08.2013 01:30 encryption on vevo videos?
Broken 22.08.2013 21:56 Does not load any video or category.
RejectedBroken 26.07.2013 19:29 Site was updated one day earlier, did you have that update when testing? If still not working report in Forum.
Broken 25.07.2013 22:10 youtpbe czech / mustic - vevo. not play
RejectedBroken 28.04.2013 13:27 Problem not reproducable.
Broken 21.04.2013 15:12 wrong cips show up many times when you click to wach so
Broken 15.09.2012 19:27 top viewed day/week/month all same thing.
Broken 15.09.2012 19:26 many videos report no URL. Top viewed for day/week/
RejectedBroken 01.09.2012 14:36 Please use the forum for questions.
Broken 29.08.2012 16:35 Hello, When I add custom RSS feeds to YouTube, after every update the custom feeds are deleted and only the default feeds remain (such as most popular, resent, new, etc...). If there is something I should do to fix that pelase let me know (shashlikmashlik@gmail.com). Thanks.
RejectedBroken 22.04.2012 14:20 It is working fine here. You probably have codec problem. Maybe post logs in the forum.
Broken 22.04.2012 11:10 it does not work on any video error loading content or some
RejectedBroken 09.04.2012 01:08 Working fine here. Make sure you have OV 1.2. Post logs in Forum.
Broken 09.04.2012 00:55 can't load anything
RejectedBroken 24.02.2012 01:08 Search if working fine here. If you have specific problems report in the forum.
Broken 22.02.2012 19:21 search not working
RejectedBroken 03.02.2012 12:01 Working fine. You are mis-using or spamming this system. IP is logged.
Broken 03.02.2012 11:35 KEINE URL - NICHT ABSPIELBAR
Broken 29.08.2011 17:04 for specific user: "mosfilm" only first 31 links work.
RejectedBroken 11.08.2011 23:00 You are probably not using latest version or Autoupdate, it works fine here.
Broken 11.08.2011 15:45 error getting playback url - for any video
Broken 24.01.2011 00:39 The Abonnements are not working.